Eef wohl Pianolessen

willem fenengastraat 36, 1096 bp, amsterdam, 020 66 80 970

Ik vroeg een paar leerlingen, om iets over hun lessen te zeggen

ESTHER / 14 jaar
Ik vind de manier waarop Eef les geeft heel leuk. Ook omdat je zelf mag weten wat je speelt.  Bij mij zijn dat vaak  popliedjes of oude nummers, maar ook klassieke muziek.  Vaak veranderen we zelf nog wat dingetjes in de liedjes, omdat we dat zo mooier vinden. Elke les beginnen we met oefeningen om sneller te leren spelen. Ze houdt de les gezellig en ondertussen leer je wel heel veel van haar. Ik zou me echt geen leukere/ betere pianolerares voor kunnen stellen.

ROGIER / 31 jr
Eef is altijd op zoek naar de ideale combinatie tussen wat je nog moet leren en wat je zelf graag wilt spelen. Zo leer je dus spelenderwijs. Ondertussen geeft ze tijdens de les zeer gerichte oefeningen om je techniek bij te schaven, zodat je altijd verder kunt met de stukken die je speelt. Deze vrijheid en het enthousiasme van Eef, maken haar voor mij nog steeds de ideale pianolerares.

JAN / 55 jr
Haar enthousiasme en kunde. Ik fiets altijd minimaal drie keer blijer terug dan ik erheen ben gegaan.

ASTRID / moeder van CLEO
Toen Cleopatra haar voor het eerst ontmoette was ze vier. Eef boog zich met een bosje sleutels over haar heen, sprak haar heel zachtjes aan, rinkelde met het bosje en Cleo was betoverd. Mijn dochter is nu twaalf en de betovering is gebleven en we genieten regelmatig van haar pianospel.

ANDRIES / 67 jr
Als je besluit om pianoles te nemen of met pianospelen verder te gaan, waar je vroeger gebleven was, dan is het altijd spannend om contact op te nemen met iemand, die je op dat moment niet kent en die je bij de hand zal nemen om je daarin te begeleiden. Het landschap van de muziek bevat namelijk ontzettend veel paden, die naar allerlei oorden gaan. Ik kan jou als gids aan iedereen sterk aanbevelen. Niet alleen omdat ik hele stukken al in mijn eentje af kan leggen, maar ook omdat ik met jouw hulp zeker weet, dat ik op de moeilijke gedeelten van de wegen, welke nog voor mij liggen, niet zal blijven steken.